Nertilli Hotel 4* – Саранда

Хотел Nertilli со својата локација на сама плажа и својата приватна плажа, го прави хотелот едно помирно место за одмор, со не многу соби на расплоагање, за оние кој сакаат мир и спокој, со можност за за прошетка на 1км одалечен од Саранда, сите соби се климатизирани, со сеталитска ТВ, мини бар, сопствен тоалет со туш, фен.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

NERTILLI HOTEL 4 * SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
15.07.2021
16.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.12.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
ECONOMY WITH BALCONY
DOUBLE 49 53 62 73 82 62 49
SINGLE 46.2 50.6 59.4 69.3 79.2 59.4 46.2
STANDARD SIDE SEA VIEW
DOUBLE 49 68.2 77 88 97 77 49
SINGLE 46.2 66 74.8 84.7 94.6 74.8 46.2
STANDARD SHARED BALCONY
DOUBLE 53 62 73 82 93 73 53
SINGLE 50.6 59.4 69.3 79.2 89.1 69.3 50.6
TRIPLE 66 75.9 85.8 95.7 105.6 85.8 66
QUARDRIPLE 79.2 88 96.8 105.6 114.4 96.8 79.2
2+1 CHD (0-6,99) 53 62 73 82 93 73 53
2+1 CHD (7-11,99) 63.5 72.3 83.3 92.2 103.1 83.3 63.5
2+2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 53 62 73 82 93 73 53
2+2 CHD (0-6,99) (7-11,99) 63.5 72.3 83.3 92.1 103.1 83.3 63.5
2+2 CHD (7-11,99) (7-11,99) 73.2 82 93 102 113 93 73.2
STANDARD SEA VIEW
DOUBLE 53 73 82 93 101.2 82 53
SINGLE 50.6 69.3 79.2 89.1 99 79.2 50.6
TRIPLE 66 85.8 95.7 105.6 112.2 95.7 66
2+1 CHD (0-6,99) 53 73 82 93 101.2 82 53
2+1 CHD (7-11,99) 63.58 83.38 92.1 103.18 112 92.1 63.5
SUPERIOR SIDE SEA VIEW
DOUBLE 53 77 88 108 125.4 88 53
SINGLE 50.6 74.8 84.7 104.5 123.2 84.7 50.6
STANDARD MOUNTAIN VIEW
DOUBLE 60 62 73 82 93 73 60
SUPERIOR SEA VIEW
DOUBLE 61.6 81.4 92.4 110 129.8 92.4 61.6
SINGLE 59.4 79.2 89.1 107.8 127.6 89.1 59.4
JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW
DOUBLE 82 110 121 140.8 158.4 121 82
SINGLE 79.2 107.8 117.7 137.5 156.2 117.7 79.2
TRIPLE 85.8 112.2 122.1 141.9 161.7 122.1 85.8
2+1 CHD (0-6,99) 82 110 121 140.8 158.4 121 82
2+1 CHD (7-11,99) 82 110 121 140.8 158.4 121 82
SUITE SEA VIEW
DOUBLE 101.2 129.8 149.6 178.2 198 149.6 101.2
SINGLE 99 127.6 147.4 176 195.8 147.4 99
TRIPLE 105.6 132 151.8 181.5 201.3 151.8 105.6
2+1 CHD (0-6,99) 101.2 129.8 149.6 178.2 198 149.6 101.2
2+1 CHD (7-11,99) 101.2 129.8 149.6 178.2 198 149.6 101.2
2+2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 101.2 129.8 149.6 178.2 198 149.6 101.2
2+2 CHD (0-6,99) (7-11,99) 101.2 129.8 149.6 178.2 198 149.6 101.2
2+2 CHD (7-11,99) (7-11,99) 101.2 129.8 149.6 178.2 198 149.6 101.2
TRIPLE ROOM ON THE BEACH
TRIPLE 66 76 86 96 106 86 66
RELEASE DAYS 1 1 1 1 1 1 1

Во цените не е вклучена задолжителна туристичка такса од 2еур по лице на ден и 1еур за деца од 2-11,99год

Минимум престоој од 2 ноќевања

Политика на отказ на резервација:

До 15 дена пред пристигање – без пенали, по овој период 100% пенали

Најнови Понуди

Побарај понуда

Слични понуди

02 3216389

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email