Ул: 11 Октомври бр.5 , Скопје
Плоштад Македонија

Работи кои би ве интересирале

Искуство

Нашето искуство нема цена и затоа ја заслужуваме Вашата доверба.


повеќе

Бонитет

Ние уживаме доверба кај бизнис заедницата во Македонија, како и кај сите странски партнери.


За Нас

Инекс е туристичка агенција со A лиценца, одобрена од Министерство за Економија на Република Македонија, членка на IATA (the International Air Transport Association), како и членка на BSP Македонија.

Агенцијата Инекс како самостоен субјект е основана 1991 година, а потекнува од една од водечите туристички агенции на бившите југословенски простори.                                                                                       

Од своето постоење агенцијата работи успешно во областа на туризмот и авиосообраќајот. Доказ за успехот и бонитетот е соработката со австриската авиокомпанија Austrian Airlines (13 години) како и со германската авиокомпанија Lufthansa (8 години), како нивен претставник на македонскиот пазар.

Вработените во Инекс се одликуваат со високо ниво на стручно образование, професионалност и постојано надградување на знаењата. Покрај стекнатото образование вработените постојано се стекнуваат со нови знаења во школските центри на авио компаниите и tour-операторите.
Нивната професионалност во услужната дејност се забележува во сите аспекти на нивното работење. Самата соработка со светски брендови придонесува културата на работење на Инекс да се одржува постојано на високо ниво, а квалитетот на сработеното да се мери со светски стандарди. Доказ за квалитетот на работењето на Инекс претставува  застапништвото на германскиот tour opeartor TUI и исполнувањето на поставените стандарди и критериуми. Членувањето во многуте светски хотелски системи и соработка со странските партнери допринесува за висок кавалитет на понуда и сервис.

Во текот на своето работење Инекс продуцира високо квалитетен и професионален кадар кој денес може да се сретне во голем број на туристички агенции во Македонија.

Инекс располага со сопствен деловен простор на главниот плоштад во Македонија и има најсовремена технолошка опрема потребна за современо и квалитетно работење.

Работејќи професионално и успешно во областа на туризмот, Инекс се труди да ги донесе услужните туристички дејности на повисоко ниво.

Издвојувајќи се меѓу многуте слични туристички агенции Инекс го карактеризираат ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, ОДРЖЛИВ КВАЛИТЕТ НА УСЛУГА, ПРЕЦИЗНОСТ, НАВРЕМЕНОСТ, УПОРНОСТ и ДОВЕРЛИВОСТ.

Мотивите кои го водат Инекс напред се уште поголем успех, доминација на квалитетот на пазарот на услуги, како и сопствен развој во оваа област и откривање нови можности.

 


Пребарај

Авиобилети за сите светски дестинации

Европа

БАРСЕЛОНА66€
ФРАНКФУРТ37€
ПАРИЗ29€
БРИСЕЛ49€
ВИЕНА28€
МИНХЕН55€
АМСТЕРДАМ47€
ИСТАНБУЛ38€
ИЗМИР59€
КОПЕНХАГЕН53€
БУДИМПЕШТА64€
БЕРЛИН73€
РИМ40€
ЛОНДОН52€
ДИЗЕЛДОРФ67€

Сад и Канада

ЊУЈОРК399€
ВАШИНГТОН399€
ЧИКАГО399€
ЛОС АНЏЕЛЕС449€
ТОРОНТО399€
МОНТРЕАЛ 399€
САН ФРАНЦИСКО789€
БОСТОН399€
ТАМПА752€
ЛАС ВЕГАС870€
МАЈАМИ689€
ПОРТЛАНД770€

Австралија

СИДНЕЈ580€
МЕЛБУРН580€
и многу повеќе дeстинации...
*во цените не се вклучени аеродромските такси

 

Календар на настани

< Настани за месец април 2021 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

Е-Информатор