Ул: 11 Октомври бр.5 , Скопје
Плоштад Македонија

Туристички сервиси

Рејтинг

Ние можеме најдобро
повеќе

Проверете

Јавете ни се

Се на едно место

Комплетен туристички сервис


ТУРИСТИЧКИ СЕРВИСИ

НАШИ УСЛУГИ:

 

 • Хотелски резервации за индивидуални и групни патувања.
 • Туристички аранжмани, годишни одмори, свадбени патувања...
 • Организирање семинари , стручни патувања , посета на саеми...
 • Патнички осигурувања.
 • Сите видови трансфери.
 • Рent a car услуги.
 • Посредување за визи.
 • Билети за најразлични настани, претстави, концерти..
 • Членуваме во многу хотелски системи.
 • Ние сме долгогодишен агент на германскиот tour operator TUI
 • Обезбедуваме 24 часовен сервис за корпоративни клиенти.
 • Сите други услуги од туристичката индустрија...
 • Вршиме брзо, ефикасно и професионално букирање на летови за сите авиокомании.
 • Информираме, резервираме и советуваме за сè што е поврзано со летовите.
 • Информираме за најдобриот начин на патување.
 • Промовираме најповолни понуди.
 • Нудиме специјални понуди.
 • Вршиме резервација за групи.
 • Информираме и асистираме во програмите за собирање милји за прелетаните летови.

Пребарај

Авиобилети за сите светски дестинации

Европа

БАРСЕЛОНА66€
ФРАНКФУРТ37€
ПАРИЗ29€
БРИСЕЛ49€
ВИЕНА28€
МИНХЕН55€
АМСТЕРДАМ47€
ИСТАНБУЛ38€
ИЗМИР59€
КОПЕНХАГЕН53€
БУДИМПЕШТА64€
БЕРЛИН73€
РИМ40€
ЛОНДОН52€
ДИЗЕЛДОРФ67€

Сад и Канада

ЊУЈОРК399€
ВАШИНГТОН399€
ЧИКАГО399€
ЛОС АНЏЕЛЕС449€
ТОРОНТО399€
МОНТРЕАЛ 399€
САН ФРАНЦИСКО789€
БОСТОН399€
ТАМПА752€
ЛАС ВЕГАС870€
МАЈАМИ689€
ПОРТЛАНД770€

Австралија

СИДНЕЈ580€
МЕЛБУРН580€
и многу повеќе дeстинации...
*во цените не се вклучени аеродромските такси

 

Календар на настани

< Настани за месец април 2021 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

Е-Информатор